Avoimet Kesäpestit

Yritykset/yhdistykset/yksityiset


TONI'S TAKEOVER palkkaa kahden viikon kesäpestiin purkamotyöntekijän järjestelemään hyllyjä ym. Tässä työssä sormet rasvaantuu ja tarvitset ennen työpäivää hyvän aamiaisen, että jaksat nostaa painaviakin tavaroita! Hakemukset ja lisätiedot: jenni.louhivaara(a)tonistakeover.com.


ATTENDO NEROLA palkkaa kesällä 2017 4-5 nuorta erilaisiin tehtäviin vanhusten palvelutaloon. Työnkuvaan kuuluu vaihtelevasti mm. vanhusten avustaminen, siivous- ja pyykkihuolto tai keittiön avustavat tehtävät. Hae Attendon paikkoja kunnan kesäpestikaavakkeella.

Lisätietoja voi kysyä Henna Sahlmanilta, henna.sahlman(a)attendo.fi, p. 044 494 1884. Palkkaus ja työaika kunnan kesäpestituen mukaiset. Lähetä hakemus osoitteeseen Kouluntie 27, 16600 Järvelä viimeistään 28.4.2017.


KORKEEN KOIRAHOITOLA palkkaa kesäkaudelle 2017 (kesä-elokuu) 2-3 Kesäpestiläistä! Jos olet 15-17-vuotias kärköläläinen nuori, kysy lisää työnkuvasta ja nappaa tästä itsellesi kahden viikon Kesäpesti!

Lisätietoja: Juha Majalainen, p. 0400 984 555, juha.majalainen(a)gmail.com, www.korkeenkoirahoitola.fi


TARJOLLA KESÄTYÖTÄ siivous- ja puutarhatöissä. Jos olet 15–17-vuotias kärköläläinen nuori vielä vailla kesätöitä, laita hakemus ja kysy lisää työnkuvasta: Markku Koskinen p. 045 160 4164 tai koskinen.markku(a)yahoo.com. Työpaikan osoite: Linjatie 3, 16600 Järvelä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


HAEMME KAHTA kärköläläistä kesäpestiläistä avuksemme maatilan töihin. Tilamme sijaitsee Myllykylässä, Teuronjoen rannalla, matkaa Järvelästä on 10 kilometriä. Julkisia liikenneyhteyksiä ei ole. Tilamme on kasvinviljelytila, kotieläiminä kaksi kissaa.

Työtä on kahdelle nuorelle. Työskentelyaika molemmilla yhtä aikaa, mieluiten jo kesäkuun alussa. Jos työt sujuvat hyvin, on mahdollista jatkaa työsuhdetta pidemmällekin ajalle.

Työn sisältö: kotitaloustyöt, puutarhan hoito ja maatilan avustavat työt (rakennuksen maalaus, ympäristönhoito). Traktorikortti on hyvä lisätaito. Tarvittaessa yöpymismahdollisuus tilalla. Yhteydenotot 1.5.2017 mennessä. Työhaastattelu on tilalla erikseen sovittuna aikana.

Lisätiedot sähköpostitse reija.salonen(a)pp.phnet.fi. Reija ja Pauli Salonen, Alesjoentie 78, 16610 Kärkölä


JUNTUSEN LOMAMÖKIT etsii kesäkaudelle apulaisia viihtyisään mökkikylään Kärkölän kirkolle, aivan Huovilan puiston kupeeseen! Työnkuva on monipuolinen sisältäen mm. eläintenhoitoa, siivousta, maalausta ja ulkotöitä. Kesäpestiläisellä tulee olla myös hyvä uimataito.

Paikkoja voi hakea ja lisätietoja työstä kysyä numerosta 050 543 2334/Anneli Kiiskinen tai juntusen.lomamokit(a)gmail.com. Työsuhde voi olla myös pidempiaikainen.


MAALAUS- JA ULKOTYÖTÄ tarjolla Lappilassa! Tyäpaikan osoite: Sulkavantie 78, 16670 Lappila. Jos uskallat kiivetä tikkaille, ota yhteyttä Jenni Louhivaaraan, jenni.louhivaara(a)tonistakeover.com!


Kesäpestituki yksityisille työnantajille >>

Kärkölän kunta tukee yksityisiä työnantajia, yrityksiä ja yhdistyksiä kesäpestituella 250 €/2 vkoa, mikäli ne työllistävät 15–17-vuotiaan kärköläläisen nuoren vähintään kahdeksi viikoksi.

Työantajan tulee maksaa nuorelle palkkaa alan työehtosopimuksen mukaisesti, kuitenkin vähintään 360 € kahdelta viikolta (+sivukulut ja lomakorvaus). Kesäpestiin ei voi palkata perheenjäseniä.

Jos tarvitset apua hakemuksen tai CV:n teossa, ota yhteyttä etsivä nuorisotyöntekijä Sanna Nevalaiseen, p. 044 770 2173 tai sanna.nevalainen(a)karkola.fi

Kesäpestiasioiden yhteyshenkilö: Petra Nevalainen, petra.nevalainen(a)karkola.fi, 044 770 2212.