fbpx
Valitse sivu

Kärkölän kunnan kasvatus- ja opetustoimessa on haettavana tuntiopettajan (Käsityö) viransijaisuus Kärkölän Yhtenäiskoulussa

Haetaan päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 7.3.–4.6.2016. Hakijalta edellytetään valmiuksia teknisen työn (17 vvt) ja tekstiilityön (5 vvt) opetukseen vuosiluokilla 7-9. Kärkölän Yhtenäiskoulun Opintien toimipiste sijaitsee Järvelän kuntakeskuksessa. Koulussa on yhteensä 490 oppilasta vuosiluokille 0-9 ja opetushenkilöstön vahvuus on 44. Viran kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset.

Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme 1 kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy maanantaina 15.2.2016 klo 15.00, jolloin hakemuksen on oltava perillä. Hakemus toimitetaan osoitteeseen Kärkölän Yhtenäiskoulu, Opintie 2, 16600 Järvelä tai petri.kakonen(a)karkola.fi. Hakemukseen on liitettävä kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset. Hakemusta ei palauteta.

Lisätietoja: rehtori Petri Käkönen, 044 770 2130, petri.kakonen(a)karkola.fi