fbpx
Valitse sivu

projektisuunnittelija

Haemme
PROJEKTISUUNNITTELIJAA
kuntalaisverkoston esiselvityshankkeeseen

Hausjärven ja Kärkölän kunnat käynnistävät yhteisen yhteisöllisyyttä rakentavan ja kuntalaisten viestintä- ja vaikutuskanavia kartoittavan esiselvityshankkeen.

Etsimme projektin vetäjäksi idearikasta ja aktiivista media-alan moniosaajaa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • laaja-alaista kokemusta monikanavaisesta viestinnästä,
  • kokemusta laajojen projektien koordinoinnista ja sosiaalisen median mahdollisuuksien hyödyntämisestä,
  • hyvää Hausjärven ja Kärkölän paikallistuntemusta,
  • yritys- ja yhdistyselämän tuntemusta,
  • alalle sopivaa koulutusta sekä
  • useamman vuoden kokemusta viestintäalan tehtävistä.

Katsomme eduksi myös kokemuksen markkinoinnista, kouluttamisesta ja onnistuneesta tiimin vetämisestä. Kunnallisen viestinnän tuntemus on hyödyksi.

Projektisuunnittelijan ensisijaisena tehtävänä on tuottaa kattava selvitys Hausjärven ja Kärkölän yhteisestä yhteisöllisen tiedottamisen uudesta työkalusta, ns. verkkofoorumista ja sen tarpeesta. Tavoitteena on saada kuntalaiset (yhdistykset, yritykset ja yksityishenkilöt) verkostoitumaan ja tuomaan kuntien potentiaali laajemman yleisön tietoon yhteisen foorumin kautta.

Projektisuunnittelijan tehtäviin kuuluu myös selvittää alueen tapahtumat, käyntikohteet ja näiden tuotteistamismahdollisuudet, löytää maaseudun kylien innovaatiot ja historialliset henkilöt, kerätä tieto yhteen paikkaan kuntalaisten käytettäväksi sekä tehdä suunnitelma kuntalaisten kouluttamiseksi uuden foorumin käyttäjiksi ja laadukkaan sisällön tuottajiksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hankeaika päättyy 30.8.2017. Työaika 30 h/vko, työ ajoittuu osittain myös iltoihin ja viikonloppuihin.

Ansioluettelo sekä hakemus palkkatoiveineen 10.3.2017 klo 15 mennessä osoitteeseen karkolan.kunta(a)karkola.fi tai Kärkölän kunta, Virkatie 1, 16600 Järvelä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei huomioida.

Lisätietoja tehtävästä ja esiselvityshankkeesta antaa kunnansihteeri Anja Vitie p. 044 770 2208 tai anja.vitie(a)karkola.fi.