fbpx
Valitse sivu

Luokanopettajan viransijaisuus, Kärkölän Yhtenäiskoulu

Kärkölän kunnan kasvatus- ja opetustoimessa haetaan perusopetuksen luokanopettajan (virka nro 0228) viransijaista ajalle 3.4.–3.6.2017. Hakijalta edellytetään valmiutta teknisen työn ja liikunnan opetukseen. Viran sijoituspaikka on Kärkölän Yhtenäiskoulu, joka sijaitsee Järvelän kuntakeskuksessa. Koulussa on yhteensä 480 oppilasta vuosiluokilla 0-9 ja opetushenkilöstö-vahvuus on 44.

Viran kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset.

Valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukseen on liitettävä kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna.

Hakuaika päättyy 30.3.2017 klo 15.00, jolloin hakemusten on oltava perillä. Hakemuksia ei palauteta.

Palkka: OVTESin mukainen
Työn luonne: kokoaikatyö

Lisätietoja rehtori-sivistysjohtaja Petri Käkönen, 044 770 2130, petri.kakonen(a)karkola.fi.