fbpx
Valitse sivu

LITTI2/palkkatuki

Liikunnalla Tukea Työelämään LITTI2 on Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n työllistämisprojekti, joka alkoi vuoden 2017 alusta ja jatkuu vuoden 2018 loppuun. LITTI2 toimii Asikkalassa, Hartolassa, Heinolassa, Hollolassa, Kärkölässä, Lahdessa, Orimattilassa, Padasjoella ja Sysmässä.

Haemme palkkatukikelpoista, osa-aikaista seuratyöntekijää Lappilan Nousu ry:lle Kärkölään. Työllistettävän tulee olla kärköläläinen. Työaika on 25 tuntia/viikossa. Työllistämisessä hyödynnetään Päijät-Hämeen liikunnan ja urheilun hallinnoimaa LITTI2-hanketta.

Tehtävä on määräaikainen 1.3.–31.8.2018, mahdollisesti jatko vuoden loppuun.

Tärkeimmät tehtävät ovat hankkeiden koordinointi, markkinointi, OBG2018 koordinointi ja toimitilan kunnossapito. Lisäksi tehtäviin kuuluu yhteydenpito eri yhteistyötahoihin, verkkosivujen ylläpitäminen, laskutukset, avustusten hakeminen sekä kokousten sihteerinä toimiminen. Seuran hankkeet ovat pääasiassa kunnan sisäiseen liikuntaan liittyviä.

Odotamme hyviä atk-taitoja, kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Pystyt vastaamaan projektien toteutuksesta sekä kantamaan vastuun omasta panoksestasi. Sinulla on auto käytössäsi ja pystyt työskentelemään myös tarvittaessa iltaisin ja viikonloppuina.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tehtävään viimeistään 2.12.2017 osoitteeseen jari.rj.rantala(a)live.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Rantala, 040 511 2353, jari.rj.rantala(a)live.com