fbpx
Valitse sivu

vastaava liikunnanohjaaja

Vastaavan liikunnanohjaajan tehtäviin kuuluvat liikuntaneuvonta Järvelän terveysasemalla sekä matalankynnyksen liikuntaryhmien ohjaus eri-ikäisille kohderyhmille, kuten liikkakerhot, vesijumpat ja kuntosalikurssit. Työhön kuuluu liikuntatapahtumien, kurssien ja erilaisten infojen suunnittelu ja järjestäminen sekä yhteistyö esi- ja perusopetuksen henkilöstön kanssa. Toiminnan suunnittelu ja toteutus tapahtuvat useamman yhteistyötahon kanssa Liikettä Kärkölään -hankesuunnitelman mukaisesti. Lisäksi työ pitää sisällään mm. asiakaspalvelua, viestintää, markkinointia, raportointia ja muita hanketyöhön liittyviä tehtäviä.

Työ sisältää iltatyötä ja tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehtona on liikunnanohjaaja AMK tai liikuntaneuvojan tutkinto, tehtävään valittavalta edellytetään hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisäksi edellytämme liikunta-alan työkokemusta sekä luemme eduksi uimaopettajan ja/tai uimavalvojan pätevyyden, kokemuksen ryhmäliikunnanohjaamisesta, hyvät sosiaaliset taidot sekä monipuolisen liikunta-alan osaamisen.

Haastattelut työhön tapahtuvat 11. – 12.1.2018

Haku päättyy 5.1.2018 klo 16:00, jätä hakemus Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa hyvinvointikoordinaattori Petra Nevalainen, 044 770 2212 ajalla 19. – 22.12.2017 ja rehtori-sivistysjohtaja Petri Käkönen, 044 770 2130 ajalla 2. – 5.1.2018 kello 8.00 – 16.00.

Työpaikan osoite: Virkatie 1, 16600 Järvelä

Palkkaus: KVTES

Työ alkaa: 01.02.2018

Työaika: kokoaikatyö

Työn kesto: yli 12 kuukautta