fbpx
Valitse sivu

Opintien koulun ja urheilukentän alue

Asemakaavan muutos korttelissa 8 ja 8 A sekä VU

kaavaAsemakaavan muutoksella pyritään mahdollistamaan Kärkölän Yhtenäiskoulun laajentaminen osittain urheilukentän viheralueelle, lisätään tontin rakennusoikeutta ja osoitetaan liikennöinti- ja ulkoilualueet. Luonnoksessa osoitetaan myös uusi rakennuspaikka mahdolliselle liikuntahallille Virkatie 2-4 kohdalle.

Asemakaavamuutosluonnos sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS aineistoineen pidetään nähtävillä 28.2–28.3.2018 kunnanvirastolla ma-pe klo 9-15, kunnan nettisivuilla sekä Kärkölän kirjastossa sen aukioloaikoina.

Kuntalaisilla ja muilla osallisilla on mahdollisuus esittää mielipiteensä asemakaavaluonnoksesta ja osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta OAS 28.3.2018 mennessä. Muistutukset tulee toimittaa kirjallisesti joko karkolan.kunta(a)karkola.fi tai Kärkölän kunta/tekninen lautakunta, Virkatie 1, 16600 Järvelä.

Lisätietoja: kunnaninsinööri Pertti Sallila, 044 770 2225, pertti.sallila(a)karkola.fi