fbpx
Valitse sivu

kansliapäällikkö

Kansliapäällikkö vastaa pormestarin alaisuudessa päätöksentekoon liittyvistä koordinointi-, valmistelu- ja kehittämistehtävistä valtuuston hyväksymän strategian mukaisesti. Kansliapäällikkö on kunnan johtoryhmän jäsen ja hänen tehtävänsä on johtaa kunnanhallituksen alaista toimialaa.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto ja käytännön kokemus kunnallishallinnosta. Lisäksi edellytämme hallintojuridista osaamista, sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä halua pitkäjänteiseen kehitystyöhön.

Arvostamme hyviä esimies-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi arvostamme monipuolista osaamista seuraavilta osa-alueilta: taloushallinto, henkilöstöhallinto, tietohallinto, elinkeinotoimi ja markkinointi, sote, opetus, tekninen ja ympäristöasiat.

Hakuaika päättyy 3.4.2018 klo 16, haku Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja antaa pormestari Markku Koskinen, 045 160 4164, markku.koskinen(a)karkola.fi