fbpx
Valitse sivu

Ulkoalueiden hoidosta vastaava kiinteistönhoitaja

ulkoalueetEtsimme ulkoalueista vastaavaa kiinteistönhoitajaa, joka vastaa itsenäisesti kunnan omistamien kiinteistöjen piha-alueista, kaava-alueiden puistoista (ei Huovilan puisto), kaavateistä, leikkipaikoista ja urheilu- ja ulkoilualueista yhdessä osa-aikaisen työntekijän kanssa. Työhön osallistuvat määräaikaisesti palkkatuen tai muun toimenpiteen kautta työllistetyt henkilöt sekä esimerkiksi kesätöissä olevat opiskelijat, joiden esimiehenä ja työnohjaajana valittava henkilö toimii.

Ulkoalueista vastaava kiinteistönhoitaja on osa teknisen toimen kiinteistönhoidon tiimiä ja tehtäviin kuuluu osallistuminen teknisen toimen päivystysrinkiin. Tehtäviin kuuluu myös kiinteistöjen ja ulkoalueiden hoitoon osallistuvien urakoitsijoiden kanssa tehtävää yhteistyötä ja työnohjausta.

Työ edellyttää tehtävään soveltuvaa kiinteistöalan koulutusta tai kiinnostusta suorittaa tutkinto työn ohessa. Lisäksi työssä edellytetään vähintään B-ajokorttia, oman auton käyttöä sekä traktorin ja ympäristön hoitoon tarkoitettujen pienkoneiden käytön osaamista.

 

Lisäksi työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä alaistaitoja ja esimiesosaamista. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kehitysmyönteistä ja positiivista asennetta. Tehtävän hoitamisessa on eduksi myös kokemus kunnan teknisen toimen tehtävistä ja pienhankintojen kustannustehokkaasta hoitamisesta.

 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan syyskuun 2018 aikana. Palkkaus TS:n mukaan.

 

Tarjoammme itsenäisen ja monipuolisen työn kunnassa, joka on keskellä positiivista muutosta. Tukenasi on kokeneita ja sitoutuneita kuntatyön ammattilaisia. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.

 

Hakemukset pyydämme toimittamaan Kuntarekry-palvelun kautta (työavain 190884) ke 15.8.2018 klo 15.00 mennessä.

 

Lisätietoja kiinteistöpäällikkö Jukka Koposelta, 044 770 2227 tai jukka.koponen(a)karkola.fi.