fbpx
Valitse sivu

haussa hallintosihteeri

rekryKärkölän kunta hakee vakituiseen toimeen ammattitaitoista

HALLINTOSIHTEERIÄ

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan tehtävän, joka sijoittuu hallintopalvelujen ja rakennusvalvonnan lupahallinnon alueille.

Tehtävän edellyttämät kelpoisuusehdot: alempi korkeakoulututkinto (esim. oikeustradenomi) tai aiempi vastaava opistotasoinen tutkinto ja vähintään 3 vuoden työkokemus kunnallisista tai julkishallinnon toimisto- tai lupasihteerintehtävistä.

Toimeen valittavalta edellytetään KuntaToimiston tai vastaavan asianhallintaohjelman sujuvaa käyttöä, hyviä tietojenkäsittelytaitoja ja tiedonhallinnan osaamista. Eduksi katsotaan kunnallisen arkistojärjestelmän tuntemus, rakennusvalvonnan lupahallinnon kokemus sekä kiinnostus osallistua toiminta-alueen kehittämiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä mahdollisuutta joustavaan työaikaan ja iltatyöhön kokouspäivinä.

Keskeiset tehtävät:

  • Kunnan toimielinten esityslistojen valmistelu, kunnanvaltuuston ja -hallituksen sekä erikseen sovittavien lautakuntien kokousten sihteerin tehtävät sekä päätösten täytäntöönpano.
  • Sähköisten asiakirjallisten tietojen käsittelyn, hallinnan ja säilyttämisen kehittäminen.
  • Rakennusvalvonnan lupahallinnon tehtävät.
  • Asiakirjojen valmistelussa avustaminen ja täytäntöönpano.
  • Muut hallintopalveluiden työtehtävät.

Palkkaus määräytyy kunnallisen työehtosopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaisesti (01TOI060 tai 01ASI040). Palkkatoiveen voi esittää. Toimessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa ma 18.3.2019 klo 15.00 mennessä sähköisesti Kuntarekryn (työavain 218928) kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona jäljennökset keskeisistä opinto- ja työtodistuksista.

Lisätietoja: kansliapäällikkö Jouni Nieminen, 044 770 2206, jouni.nieminen(a)karkola.fi


Kärkölä on kehittyvä, noin 4500 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä Uudenmaan rajalla. Kunnassa on erinomaiset liikenneyhteydet, korkea työpaikkaomavaraisuus ja monipuolinen elinkeinorakenne. Kärkölä siirtyi vuonna 2018 hallinnossa pormestarimalliin. Kärkölän kunta on savuton työpaikka.