fbpx
Valitse sivu

hakuaika päättyi 15.3.

kesätyöKärkölän kunnan Kesäpestien hakuaika oli 15.2.-15.3.2019 ja vastaanotimme määräaikaan mennessä 73 hakemusta.

Hakemukset kiertävät nyt käsittelyssä esimiehillä ja päätökset valinnoista toimitetaan sähköpostitse mahdollisimman pian, joten kaikkien hakijoiden kannattaa tarkkailla sähköpostiaan. Mikäli kesäpestin hakija saa kesätyöpaikan muualta ja haluaa perua hakemuksensa, pyydämme ilmoittamaan siitä mahdollisimman nopeasti Petra Nevalaiselle, jotta seuraavana jonossa oleva saa paikan.

Tänä vuonna kaikille valituille järjestetään yhteinen perehdytysinfo 9.5.2019 klo 17.00 kunnanvirastolla. Samassa yhteydessä allekirjoitetaan työsopimus, joten on erittäin tärkeää että kaikki kesäpestiläiset järjestelevät asiansa niin, että pääsevät paikalle.

Lisätietoja: Petra Nevalainen, 044 770 2212, petra.nevalainen(a)karkola.fi