fbpx
Valitse sivu

työvalmentaja nuorten työpajalle

rekryHaemme elokuussa 2019 Kärkölässä käynnistyvälle nuorten työpajalle työvalmentajaa työnsuunnittelijan tuella (palkkatukikelpoisuus). Kesto aluksi heinäkuun 2020 loppuun, jatkuen mahdollisesti yhteensä enintään 24 kk.

Työvalmentajan tehtävänä on edistää kärköläläisten, työmarkkinoiden tai koulutuksen ulkopuolella olevien alle 29-vuotiaiden nuorten työllistymistä työpajatyön keinoin. Valmentautujien palvelumuodot ovat kuntouttava työtoiminta, työkokeilu tai palkkatukityö. Lisäksi toimintaan voi osallistua muilla sopimuksilla olevia valmennettavia tai opiskelijoita.

Työvalmentajan tehtävät sisältävät yksilö- ja ryhmämuotoista työvalmennusta pajan omissa toiminnoissa sekä kunnan eri toimialoilla. Työvalmentaja osallistuu valmentautujien sopimusten laatimiseen ja dokumentoi valmennuksen etenemistä säännöllisesti asiakashallintajärjestelmään.

Valmennuksessa käytettäviä työtehtäviä ovat esimerkiksi:

  • pienimuotoiset rakennustyöt
  • ulkotyöt
  • pienkoneiden huolto/korjaus
  • polkupyörien korjaus
  • siivoustehtävät
  • keittiötehtävät
  • tapahtumajärjestelyt

Työt muodostuvat valmentautujien tarpeiden, tavoitteiden ja voimavarojen mukaisesti.

Hakijalta toivotaan soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta, kokemusta ohjaustehtävistä, oma-aloitteisuutta, monipuolista kädentaidollista osaamista, hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä innostavaa työotetta. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaan. Käytössä on yleistyöaika (38,45 h/vko). Työn aloitus kesä-heinäkuu 2019. Kärkölän kunta on savuton työpaikka.

Kirjalliset hakemukset ja CV sähköpostitse 15.5.2019 mennessä petra.nevalainen(a)karkola.fi.

Lisätietoja antaa elinvoimasuunnittelija Petra Nevalainen, petra.nevalainen(a)karkola.fi