fbpx
Valitse sivu

Liikuntahalli ja koulurakentamisen 2. vaihe

Kärkölän rakentamisen työryhmä on kokoontunut syksyn ja talven mittaan ja valmistellut liikuntahallin suunnittelua sekä erityisesti Opintien koulun rakentamisen toista vaihetta. Työryhmä on ilokseen todennut, että kaikki hankkeissa mukana olevat osapuolet ymmärtävät kuinka tärkeistä hankkeista on kysymys. Neuvottelut ovat edenneet erittäin hyvässä yhteistyön hengessä. Puolin ja toisin on saatu paljon ideoita ja uskomme vahvasti saavamme loistavat uudet rakennukset kuntalaisten käyttöön.

Liikuntahallin rakennussuunnittelu alkaa olla rakennuslupavaiheessa ja avustushakemusta liikuntapaikkarakentamista varten pääsemme täydentämään viimeisimmillä versioilla suunnitelmista. Suunnitelmia on muokattu käyttäjiltä tulleen palautteen sekä suunnittelun edetessä tarkentuneiden viranomaisvaatimusten pohjalta. Ulkovärityksen suhteen käyttäjäkyselyssä saivat kannatusta kaikki eri versiot, joten työryhmä päätti luottaa vahvasti suunnittelijan näkemykseen. Seuraavaksi odotamme avustuspäätöstä ja jos päätös on myönteinen, rakentaminen pääsee alkamaan alkukesästä.

Koulurakentamisen 2. vaihetta on jatkettu viiden osallistumishakemuksen jättäneen urakoitsijan kanssa neuvottelumenettelyssä. Tilaohjelmaa on päivitetty viimeisimpien oppilasennusteiden sekä tarkentuneiden tilavaatimusten osalta. Tulevia käyttäjiä on myös kuultu ja heidän toiveitaan huomioitu tarjouspyyntömateriaalia laadittaessa. Käyttäjät pääsevät myös osallistumaan saatujen tarjousten pisteytykseen neljässä eri raadissa ennalta määrittämiensä arvojen pohjalta. Tekninen lautakunta käsitteli asiaa ja hyväksyi lopullisen tarjouspyyntömateriaalian, joka on julkaistu ja urakoitsijoilla laskettavana. Tarjousten jättöaika päättyy 16.3.2020 klo 12.00.

Lisätietoja: Ville Partio, tekninen johtaja, 044 770 2226, ville.partio(a)karkola.fi