fbpx
Valitse sivu

Hakuaikana saapui 74 kesätyöhakemusta. Valintapäätösten piti olla tehtynä huhtikuun loppuun mennessä, mutta koronavirustilanteen takia aikataulu viivästyy. Valitettavasti on todennäköistä, että kaikkia tehtäviä ei tulevana kesänä voida täyttää.

Koronaviruspandemiasta johtuen kunnan toimintaan on tullut merkittäviä muutoksia. Kärkölän kunta on aloittanut YT-neuvottelut, jotka koskevat koronavirustilanteen henkilöstövaikutuksia. YT-neuvottelujen tavoitteena on selvittää eri vaihtoehdot kunnan henkilöstöresurssin sopeuttamiseksi tilanteessa, jossa osa kunnan palveluista on valtioneuvoston linjausten mukaisesti suljettu tai supistettu.

Vasta myöhemmin keväällä voidaan tarkastella, miten kesätyöntekijöiden työllistäminen ensi kesänä toteutuu. Tilanteesta tiedotetaan kunnan verkkosivuilla mahdollisimman pian.

Kiitämme kaikkia nuoria kesätyöhakemuksista!