Valitse sivu

"vastaa"Päijät-Hämeen liikunnan ja elämysten (ml. hyvinvointi) tiekartta luo suuntaviivat liikunnan, elämysten ja hyvinvoinnin strategiselle edistämiselle Päijät-Hämeessä aina vuoteen 2030 saakka. Se määrittelee lähtökohdat, tavoitteet ja toimenpiteet, joiden avulla alueen mahdollisuudet profiloitua aktiivisena liikunta-, urheilu- ja tapahtumapaikkana sekä hyvinvointia edistävänä alueena ja osaamiskeskittymänä vahvistuvat kansallisesti ja kansainvälisesti.

Kyselyyn vastaaminen on tärkeää, jotta tiekartan valmistelussa tulee huomioon laaja-alaisesti kaikenikäisten kuntalaisten näkemykset. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa n. 10 minuuttia. Huomioithan, että kysely ei välttämättä toimi Internet Explorer-selaimella. Vastausaikaa on 31.5.2020 asti.

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä.

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan hyvinvointituotteita ja lahjakortteja päijät-hämäläisiin elämyksiin.

Lisätietoja: Kirsi Kiiskinen, projektipäällikkö, kirsi.kiiskinen(at)lab.fi, 044 708 5176