Valitse sivu

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun geronomiopiskelijat toteuttavat kyselyn yli 70-vuotiaille kuntalaisille toimintakyvystä, asumisen ympäristöstä ja lähipalveluista. Kyselyn tarkoituksena on selvittää, millaiseksi oman kunnan palvelut ja saatavuus koetaan. Samalla halutaan saada kuvaa asumisen ympäristöstä elämänlaatu huomioiden.

Toimeksiantajana toimii Kärkölän kunta. Nimi- ja osoitetiedot on saatu käyttöön toimeksiantajan kautta Digi- ja väestötietoviraston rekisteristä. Kaikki tiedot käsitellään opinnäytetyön tekijöiden toimesta luottamuksellisesti eikä kenenkään mahdollisia tietoja anneta eteenpäin. Tutkimuksen jälkeen kaikki aineisto hävitetään asianmukaisesti.

Kyselyn ja yhteenvedon toteuttavat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun geronomiopiskelijat Saija Kelahaara ja Mirva Jokinen. Geronomiopiskelijoista valmistuu seniori- ja vanhustyön monialaisia asiantuntijoita. Koulutuksessa painotetaan ikääntyvien henkilöiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemista erityisesti sosiaali- ja terveysalan sekä liikunta-alan uudistuvien työmenetelmien avulla.

Kysely on postitettu kaikille yli 70-vuotiaille kärköläläisille viikolla 24. Kyselyyn voi vastata myös sähköisesti tästä. Vastauksia toivotaan 5.7.2020 mennessä.

Lisätietoja kyselystä saa puhelimitse arkisin klo 10-11 Saija Kelahaaralta, 044 770 2232 tai Mirva Jokiselta, 044 709 5857.