Valitse sivu

Haemme iltaohjaajaa Järvelän Nuokulle ajalle 2.2.-5.6.2021

Iltaohjaajan tehtävänä on ohjata nuorisotalolla käyviä 13-20-vuotiaita nuoria avoimen talotoiminnan toiminnoissa nuoriso-ohjaajan työparina. Avoin talotoiminta tarkoittaa sitä, että nuorilla on mahdollisuus tulla nuorisotalon aukioloaikoina talolle kohtaamaan turvallisia aikuisia, toisia nuoria, osallistumaan ohjattuun toimintaan tai viettämään muuten aikaa vapaamuotoisesti turvallisessa ympäristössä.

Ohjaustyötä tehdään 2-4 iltana viikossa, viikoittainen työaika on keskimäärin 10 h/vko. Työ sijoittuu viikoittain pääsääntöisesti tiistai-perjantai-iltoihin ja työaika vaihtelee klo 17-22 välillä. Satunnaisesti työtä voi olla myös alakouluikäisten parissa ti-to klo 14-16.

Odotamme iltaohjaajalta vähintään 18 vuoden ikää, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta, kiinnostusta lasten ja nuorten parissa työskentelyyn sekä kykyä toimia aikuisen roolissa ohjaustilanteissa. Alalle soveltuva koulutus tai alalle opiskelu katsotaan eduksi. Työ sopii myös toisen asteen opiskelijoille tai opintonsa päättäneille.

Tehtävässä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Täytä sähköinen hakulomake 24.1.2021 klo 21.00 mennessä osoitteessa www. kuntarekry.fi. Haastattelut järjestämme viikolla 4/2021. Todistuksiin tutustumme mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja: Sanna Nevalainen, etsivän nuorisotyön palveluohjaaja, 044 7702 173, sanna.nevalainen(a)karkola.fi