Valitse sivu

Kärkölän kunta pyytää tarjouksia suurkuvaskannerista. Skanneri hankitaan kokonaispalveluna, eli palveluntuottaja vastaa suurkuvaskannerista kokonaisuutena. Hankinta toteutetaan kertaluontoisena. Lataa tarjouspyyntö kokonaisuudessaan:

Tarjoajien tasapuolisen kohtelun varmistamiseksi tilaaja ei vastaa puhelimitse esitettyihin tarjouspyyntöön liittyviin tiedusteluihin. Mahdolliset tarjouksen laadintaa koskevat kysymykset on esitettävä 26.2.2021 mennessä osoitteeseen kirjaamo(a)karkola.fi, otsikkokenttään merkintä Suurkuvaskanneri. Kysymykset vastauksineen julkaistaan 2.3.2021 kunnan internetsivuilla www.karkola.fi.

Tarjoukset liitteineen tulee toimittaa sähköpostitse viimeistään 8.3.2021 klo 16.00 mennessä osoitteeseen kirjaamo(a)karkola.fi, hankinnan tunnus ”Kärkölän kunnan skanneri’’. Tarjous liitteineen tulee olla laadittu suomen kielellä.