Valitse sivu

Haemme joukkoomme kiinteistöpäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä; toimenkuvaasi kuuluu sekä kiinteistöpäällikön että rakennusvalvonnan työtehtävät ja toimenkuvasi tarkentuu henkilökohtaisen osaamisesi mukaan.

Kiinteistöpäällikön tehtäviin kuuluu mm. kaava-alueella sijaitsevien kunnan omistamien maa- ja metsätalouskiinteistöjen sekä rakennusten ja rakentamattomien tonttien ja puistojen hallinnointia sekä teknisen johtajan sijaistamista.

Rakennustarkastajan tehtävien hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aikaisempaa rakennusalan insinöörin tai talonrakennusalan rakennusmestarin tutkintoa (MRA 4§ ja 108§). Rakennusvalvonnassa on vuosittain hoidettavana noin 50 lupa-asiaa ja tehtävän hoito vie noin 30 % viikoittaisesta työajasta.

Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää kelpoisuusvaatimusten täyttymisen lisäksi hyvää tietotekniikan hallintaa ja suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista sekä hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä.

Eduksi katsomme kokemuksen rakennus- ja/tai rakennesuunnittelutehtävistä sekä kiinteistönhoitotehtävistä, kokemuksen julkishallinnosta, esimiestehtävistä sekä aiemman kokemuksen kiinteistöpäällikön tai rakennusvalvonnan tehtävistä. Tehtävien hoitaminen vaatii oman auton käyttöä.

Hakemukset Kuntarekryn kautta 16.5.2021 mennessä, työavain 337523. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan ilman uutta hakemusta.

Lisätiedot Kuntarekrystä sekä tekninen johtaja Ville Partio, ville.partio(a)karkola.fi, 044 770 2226.