Valitse sivu

Kärkölässä on alkanut teknisen lautakunnan päätöksen mukaiset työt päällystettävissä kohteissa. Työt suorittaa Asfalttikallio Oy. Useissa kohteissa on jo aloitettu päällystystöiden valmistelu. Varsinainen päällystystyö alkaa viikolla 28. Pahoittelemme töiden aikana syntyvää liikenteellistä haittaa. Alla on luettelo toteutettavista kohteista:

Lisätietoa: Oula Soininen, Asfalttikallio Oy, 040 6656610

Kärkölän asfaltointikohteet 2021:

  1. Kouluntien kevyenliikenteenväylän turvallisuuden parantaminen selkeällä rajauksella. Katu muutettu yksisuuntaiseksi ja toinen reuna osoitettu kevyelle liikenteelle. Opastava tolpitus ei ole hyvä ratkaisu. Kevyenliikenteen osan korottaminen. n.1,5m leveä alue.
  2. Lähdeojantie/Tolkontie. Päällyste huonokuntoinen, routii, pohjatkin (jakava kerros) uusittava
  3. Linjatie. Päällyste huonokuntoinen, uusitaan
  4. Meklarintie/Parmalantie. Vaatii ensin ojien avaamisen ja pohjien kunnon arvioinnin. Sitten päällysteen uusinta (kohde vielä epävarma). Ei paljoa liikennettä.
  5. Ruukintien alkupää. Päällyste uusittava.
  6. Sampolantien alku. päällyste uusittava.
  7. Riihitien jatkona kevyenliikenteen sorapintainen väylä. Vaatii ainakin jakavan kerroksen ennen päällystystä. Alusrakenteista ei muutenkaan tietoa (vähäinen kohde. Vielä epävarma)
  8. Sarraintie. Päällystystä vaille.
  9. Pirtintien alkupää. Päällyste huonokuntoinen tien alkupäässä.
  10. Nikkarinkuja. Sorapintainen väylä. Vaatii ainakin jakavan kerroksen ennen päällystystä.

Useita bitumipaikkausta vaativia kohteita joissa pitkittäishalkeamia.

Lisäksi risteyksessä Tehdastie-Könnikäntie tarve hidasteelle. Hidaste vain toiselle kaistalle ja risteyksen eteläpuolelle pohjoiseen päin ajavalle liikenteelle.