Valitse sivu

Kärkölän kunta hakee vesihultolaitokselle toistaiseksi voimassa olevaan palvelusuhteeseen 8/2021 alkaen tai sopimuksen mukaan vesihuoltolaitoksen laitosmestaria.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä vesihuoltolaitoksen toimintasektorilla, jäteveden puhdistamolla, vedenottamoilla ja verkostojen parissa. Toimenkuva tarkentuu hakijan henkilökohtaisen osaamisen mukaan.

Toivomme hakijalta yhteistyökykyä, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Laitoksemme toiminta on muuttumassa lähivuosien aikana ja siksi toivomme, että olet valmis kehittämään laitoksen toimintaa ja kehittämään toimenkuvaasi.

Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen vesihuolto alalta sekä ymmärryksen vesihuoltolaitoksen laitosautomatiikasta. Lisäksi mahdollinen sähkö- tai LVI-alan koulutus katsotaan eduksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää alan soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta vesihuoltolaitoksen kunnossapidosta. Edellytämme oman auton käyttöä sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Tehtävään valittu tulee osallistumaan myös teknisen toimen päivystysrinkiin n. viiden viikon välein.

Haku päättyy 30.7.2021 klo 12.00. Hakemukset Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja:
Henri Häsä, vesihuoltolaitoksen käyttömestari henri.hasa@karkola.fi p. 044 770 2293 alkaen klo 9-14
Ville Partio, tekninen johtaja ville.partio@karkola.fi p. 044 770 2226
Markku Koskinen, pormestari markku.koskinen@karkola.fi p. 045 160 4164