Valitse sivu

Kärkölän kunta pyytää tarjoustanne yhdistelmärobotista (siivousrobotti). Kohde on Kärkölän kunnan juuri valmistunut liikuntahalli. Laite siivoaa itsenäisesti yöaikaan liikuntasalin (24mx44m) ja päivällä laite tulee olla ohjattavissa muihin tilohin mm. hissillä toiseen kerrokseen. Hankinta toteutetaan kertaluontoisena.

Siivousrobotti hankitaan kokonaispalveluna, eli palveluntuottaja vastaa siivousrobotista kokonaisuutena. Sopimuksen piiriin kuuluu siivousrobotti, laitteen takuu, alustavan asennuksen/ ohjelmoinnin suoritus, kuljetus, sekä laite- ja käyttökoulutus (2h).

Lataa tarjouspyyntö kokonaisuudessaan:

Tarjoajien tasapuolisen kohtelun varmistamiseksi tilaaja ei vastaa puhelimitse esitettyihin tarjouspyyntöön liittyviin tiedusteluihin. Mahdolliset tarjouksen laadintaa koskevat kysymykset on esitettävä 22.07.2021 mennessä osoitteeseen: kirjaamo@karkola.fi  
Nimellä: siivousrobotti.
Kysymykset vastauksineen julkaistaan 26.07.2021 mennessä osoitteessa https://www.karkola.fi

Tarjoukset liitteineen tulee toimittaa sähköpostitse viimeistään 30.07.2021 klo 12:00 mennessä osoitteeseen: kirjaamo@karkola.fi.
Hankinnan tunnus: ”Kärkölän kunnan siivousrobotti’’ Sähköpostitse toimitettavien tarjousten sähköpostiviestin aiheeksi on myös merkittävä hankinnan tunnus. Tarjous liitteineen tulee olla laadittu suomen kielellä.Kysymyksiä liittyen tarjouspyyntöön siivousrobotista:

 • Jos siivousrobottiin on mahdollista liittää lataustelakka ja/tai vedentäyttöasema, haluaako hankintayksikkö tarjouksen siivousrobotista ilman kyseisiä telakoita, vai ensisijaisesti pelkällä lataustelakalla vai pelkällä vedentäyttöasemalla vai molemmilla? Voiko tarjoukseen eritellä näiden telakoiden hinnat?
  Vastaus: Hinta halutaan siivousrobotista varusteltuna siten, että laite sisältää käytön mahdollistavan varustuksen. Lisäksi hinta halutaan erilliselle latausasemalle ja vedentäyttöasemalle. Lukitusten takia laite latautuu eri paikassa kuin missä vedentäyttö on mahdollista.

 • Kärkölän kunnan siivousrobotin hinnat tulevat eritellä seuraavasti:
  -siivousrobotin kokonaishinta (rahoitustarjous voidaan sisällyttää tarjoukseen)
  kuljetuksen hinta
  huollon hinta
  laitteen asennus/ ohjelmoinnin hinta
  takuuaika
  laite ja käyttökoulutus 2h yksikköhinta.
  Nämä hinnat eritellään omalle liitteelle?
  Vastaus: Hinnat voi esittää samallakin liitteellä.
 • Ennen hankintapäätöstä tarjoajien tulee esitellä tarjotut siivousrobotit tilaajalle tarjouksen liitteenä.
  Millaista esittelyä hankintayksikkö pyytää? Riittääko tuotteen esite liitteenä, jossa tekniset tiedot?
  Vastaus: Tuotteen suomenkielinen esite teknisine tietoineen riittää.