Valitse sivu

Maaseudulla toimivat mikro- ja pienyritykset voivat hakea tukea, jolla voi kattaa kolmasosan uusiutuvan energian käyttöön siirtymisen kustannuksista. Tuella voi hankkia esimerkiksi aurinkopaneeleita tai ilmalämpöpumppuja ja näin säästää sähkölaskussa. Maaseudulla toimiva, maataloustuotteita jalostava yritys voi saada tukea 35 prosenttia investoinnin kustannuksista ja muu maaseutuyritys 30 prosenttia. Haku päättyy 30.11.2022.

Apua tuen hakemiseen saat ProAgrian yritysasiantuntija Karita Alenilta p. 0400 461 708, karita.alen(a)proagria.fi. Yritysasiantuntija on marraskuussa Kärkölässä poikkeuksellisesti jo torstaina 3.11., voit sopia tapaamisen ko. päivälle klo 10 jälkeen tai muuhun itsellesi sopivaan aikaan.

Yritysasiantuntija on normaalisti paikalla Kärkölän kunnanvirastolla joka kuukauden toinen torstai klo 9-12. Varaa aika etukäteen ja tule matalalla kynnyksellä keskustelemaan yritystoimintaan liittyvistä asioista ja yrityksen kehittämisestä. Ajan voit varata puhelimitse tai täyttämällä lomakkeen (lomake on sivun lopussa).