Valitse sivu

Kärkölän kunta hakee nuorten työpajalle yksilö- ja ryhmävalmentajaa!

Kärkölän nuorten työpaja tuottaa työttömille alle 29 -vuotiaille kärköläläisille nuorille työelämä- ja valmennuspalveluita työkokeilusopimuksilla sekä pajan omalla sopimuksella. Työpajatoiminnan tehtävänä on vahvistaa valmentautujien arjenhallintaa, kehittää opiskelu- ja työelämävalmiuksia, edistää opintojen loppuun suorittamista sekä tukea avoimille työmarkkinoille pääsyä.

Yksilö- ja ryhmävalmentajana tärkein tehtäväsi on kehittää työpajatoimintaan osallistuvien nuorten työ- ja toimintakykyä sekä opiskelu- ja työelämävalmiuksia ja selvittää yhdessä nuoren kanssa hänelle sopivin jatkopolku. Tehtäviisi kuuluu työpajatoiminnan suunnittelu ja kehittäminen sekä toiminnan toteuttaminen yhdessä muiden sidosryhmien kanssa. Teet tiiviisti työtä työpajan arjessa, laadit nuorten kanssa pajasuunnitelmat sekä asetat tavoitteet valmennusjaksolle yhdessä nuorten kanssa ja seuraat ja arvioit niiden toteutumista koko valmennusjakson ajan.

Nuorten työpaja sijaitsee Järvelä-talossa (Virkatie 1, Järvelä). Toiminta ei kuitenkaan rajoitu vain nuorten työpajalle, sillä orientaatiojakson jälkeen nuorella on mahdollisuus päästä työkokeiluun yrityksiin, yhdistyksiin tai kunnan eri yksiköihin nuoren kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Valmentajana tehtäväsi on tukea nuorta riippumatta siitä, missä hän on työkokeilussa. Asiakastyön lisäksi tehtävä sisältää erilaisten lausuntojen kirjoittamista, raportointia sekä kirjauksia asiakastietojärjestelmään. Työssäsi olet aktiivisessa vuorovaikutuksessa myös palveluverkoston eri ammattilaisten, työnantajien sekä oppilaitosten edustajien kanssa. Nuorten työpaja toimii tiiviissä yhteistyössä etsivän nuorisotyön ja kuntakokeilun henkilöstön kanssa.

Kelpoisuusehdot:

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi) sekä kokemusta nuorten aikuisten parissa työskentelystä.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme itseohjautuvaa työotetta ja hyvää organisointikykyä, vuorovaikutus- ja kohtaamistaitoja, verkostoyhteistyötaitoja sekä kykyä innostaa nuoria oman tulevaisuutensa suunnitteluun. Palvelujärjestelmän sekä työpajakentän ja työkokeiluun liittyvien prosessien tuntemus katsotaan eduksi.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 2.1.2023 – 31.7.2023. Työ saattaa jatkua mahdollisesti pidempään riippuen hankerahoituksesta. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemus Kuntarekryn kautta 6.12.2022 klo 16 mennessä. Kutsumme hakijoita haastatteluun heti soveltuvien hakemusten saavuttua.