Valitse sivu

Kärkölän kunta tukee kärköläläisten 15–21-vuotiaiden nuorten työllistymistä kesällä 2023  tarjoamalla yksityisille työnantajille, yrityksille ja yhdistyksille tukea, mikäli he työllistävät nuoren vähintään kahdeksi viikoksi. Kesäpestituen määrä on 300,00 €/nuori ja kukin nuori voi saada kesäpestituen yhteen työpaikkaan.

Esimerkki: työnantaja palkkaa yhden kärköläisen nuoren 4 viikoksi kesäkuussa ja toisen 2 viikoksi heinäkuussa -> työnantaja voi hakea kunnalta kesäpestitukea kahden nuoren työllistämiseen 2 x 300 € = 600 €.

Työnantajan tulee maksaa nuorelle palkkaa alan työehtosopimuksen mukaisesti, kuitenkin vähintään 420,00 € kahdelta viikolta (+ sivukulut ja lomakorvaus).  

Nuoren tulee hakeutua omatoimisesti yrityksiin, yhdistyksiin ja muille yksityisille työnantajille sopiakseen kesäpestistä.

Kesäpestiin ei voi palkata perheenjäseniä. Mikäli olet kiinnostunut palkkaamaan nuoren, tutustu ehtoihin ja täytä hakemus 31.3.2022 mennessä osoitteessa karkola.fi/kesapestituki. Myönnetyt tuet ilmoitetaan huhtikuun aikana.

Lisätiedot ja hakulomake


Itsensä kesätyöllistäviä nuoria yrittäjiä pyydämme hakemaan tukea toimittamalla ytimekäs liiketoimintasuunnitelma kirjallisena kuntaan pormestari Markku Koskiselle, markku.koskinen@karkola.fi, 045 160 4164.

Liiketoimintasuunnitelman sisältö (mitä, kenelle, miksi ja miten)

  • yrityksen perustiedot
  • liikeidean kuvaus
  • asiakkaat
  • tuotteet ja palvelut

Uutista päivitetty 31.1.2023 lisäämällä nuorten yrittäjien tuki