Valitse sivu

Kärkölän kunta on ottanut käyttöönsä sähköisen lupapalvelun 1.9.2023 alkaen. Paperihakemuksia otetaan edelleen vastaan, mutta toivomme, että ensisijaisesti rakennusluvat haettaisiin jatkossa sähköisessä palvelussa. Kaikki paperilla toimitetut rakennus- ja toimenpidelupa-asiakirjat siirretään kuitenkin sähköiseen palveluun, josta asiakirjat siirtyvät sähköiseen arkistoon.

Sähköisen hakemuksen voi jättää kiinteistön omistaja tai muu omistajan valtuuttama henkilö. Jos hakijana on muu kuin omistaja, hakemuksen liitteeksi pitää lisätä valtakirja luvan hakemiseen (myös silloin kun omistajia on useampi). Jos hakijana on yritys tai taloyhtiö, liitteeksi tarvitaan myös kaupparekisteriote (nimenkirjoitusoikeus).

Ohjeet ja linkki lupapalveluun

Sähköisen lupapalvelun asioissa kysymyksiin vastaavat:
rakennustarkastaja Olli Vilen, 044 770 2049
tekninen tuki Ville Asunmaa, 044 770 2011