Valitse sivu

Talvi etenee kovaa vauhtia kohti kevättä ja lisääntyvä valo ja pitenevät päivät ilahduttavat. Kärkölä-Herrala siirtoviemärihankkeella työt edistyvät ja tammikuun jälkeen siirtoviemärilinjaa on valmistunut jo 14,5 kilometriä. Yhteensä viemärilinjasta tulee noin 16 kilometriä pitkä.

Järvelän jätevedenpuhdistamolle rakennettavassa esikäsittelyrakennuksessa on aloitettu koneistojen asennuksia ja sähkötöitä. Esikäsittelyn koneistoon liittyvät asennustyöt jatkuvat, ja laitosrakentamisen on arvioitu valmistuvan huhtikuun 2024 lopulla. Työalueelta on poistettu alkuvuodesta myös sähkölinjoja ja jatkettu louhintatöitä. Siirtoviemärin varrella rakenteilla olevan paineenkorotusaseman perustukset on tehty.

Rakentamisen aikataulu on töiden edetessä hieman tarkentunut ja siirtoviemärin urakan on arvioitu valmistuvan kokonaisuudessaan kesäkuun loppuun 2024 mennessä.

karkola.fi/siirtoviemari

Siirtoviemärilinja

Siirtoviemärin louhinta
Sähkölinjojen poisto