RAKSA 2019 -messuaineistot

raksa

 

 

Tontit >>

Tonttiesitteet (pdf) >>

Huovilan puisto >>

Ekologisuus >>

Uusi koulu >>

Messujulisteet (A4, pdf) >>

FB Kärkölän kunta >>

FB Huovilan puisto >>

Harrastukset

Valkinranta

Haluatko asua unelmakodissa ja tehdä etätöitä kauniin järven rannalla, josta pääsee alle 10 minuutissa päiväkotiin, kouluun, kauppaan, junalle, kuntosalille, uimahalliin ja elokuvateatteriin sekä tarvittaessa tunnissa autolla töihin pääkaupunkiseudulle?

Kaavoitamme Valkjärven ranta-alueelle uuden asuinalueen vuoden 2019 aikana. Omakotitonttien lisäksi suunnitelmaan sisältyy rivitaloasumista ja myös uudentyyppistä yhteisöllistä asumista. Pientaloyhtiö voisi omistaa yhteisiä harrastus- ja varastotiloja sekä käyttöoikeuden vaikkapa rannassa kelluvaan upeaan saunaan.

Lisätietoja: Jouni Nieminen, 044 770 2206, jouni.nieminen(a)karkola.fi

Senioriasuminen

Kärkölässä asutaan turvallisesti rauhallisessa ympäristössä; hyvistä palveluista ja kulkuyhteyksistä nauttien. Kaikki peruspalvelut: terveysasema, apteekki, kauppa, kirjasto, uimahalli ja elokuvateatteri ovat kävelymatkan sisällä Järvelän taajamassa. Järvelässä on lähijuna-asema, josta on hyvä yhteydet myös pääkaupunkiseudulle.

Puhdas luonto tarjoaa monipuolisesti mahdollisuuksia ulkoiluun, luonnossa liikkumiseen sekä hyvinvointia aktiiviselle senioriväestölle.

Kunta suunnittelee uusia senioriasumisen ratkaisuja ja etsii kumppaneita toteuttamaan myös uusia asuntoja kunnan keskustaajamaan.

Lisätietoja: Jouni Nieminen, 044 770 2206, jouni.nieminen(a)karkola.fi

TIESITKÖ, että

Kärkölä on ainoa päijäthämäläinen kunta, jossa on palkattu senioriohjaaja edistämään mm. kotona asuvien ikäihmisten turvallisuutta ja varmistamaan palvelujen oikeellisuus.

Meillä pyörivät myös säännöllisesti maksuttomat Digikinkerit, joilla opetellaan yhdessä älylaitteiden ja sähköisten palveluiden käyttöä. Liikuntarajoitteiset saavat opastusta ja tukea kotonaan, jos yhteisiin opetustilaisuuksiin tuleminen on vaikeaa.

Lisätietoja: Petra Nevalainen, 044 770 2212, petra.nevalainen(a)karkola.fi