Valitse sivu

Koronatiedotus

Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta

Maailman terveysjärjestö WHO on luokitellut COVID-19-koronavirusepidemian pandemiaksi. Määritelmä tarkoittaa, että tauti on levinnyt laajoille alueille eri puolilla maailmaa.

Hallituksen linjaamien toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Kunnan valmiusryhmä seuraa viranomaisten tilannearvioita ja suosituksia päivittäin ja päättää toimenpiteistä niiden mukaisesti. Kunta tiedottaa mahdollisista muutoksista verkkosivujen lisäksi kunnan Facebook-sivulla. Lisäksi varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen oppilaille ja huoltajille tiedotetaan Wilman kautta. Pyydämme seuraamaan aktiivisesti näitä kanavia.

Päivystysapu 116 117

Päivystysavun numerossa 116 117 toimii takaisinsoittopalvelu. Numeroon soitettaessa on tärkeää malttaa odottaa, että puhelu ohjautuu vastaajaan, jolloin soittajan numero rekisteröityy takaisinsoittopalveluun. Hätänumeroon 112 tulee soittaa ainoastaan hätätapauksissa.

Hoitoonhakeutumisohje koronavirusepidemiassa

Saat kuvan suuremmaksi klikkaamalla

Koronaneuvontanumero

Yleistä tietoa koronaviruksesta saa parhaiten valtakunnallisesta, maksuttomasta neuvontapuhelinnumerosta

  • 0295 535 535
  • Neuvonta on auki arkisin klo 8–21 ja lauantaisin klo 9–15.
  • Valtakunnallinen neuvonta palvelee myös tekstiviestein henkilöitä, jotka kuulovamman tai muun syyn vuoksi eivät voi käyttää puhelinta.
koronaohjeet