Valitse sivu

Luistelukentät

HUOM! Liikuntahallin vieressä oleva vapaajää on varattu tiistaisin klo 17.15-18.15 luistelukoulun käyttöön ajalla 7.-21.2.2023

Kärkölän tekninen toimi jäädyttää Vuokkoharjun kaukaloon ja liikuntahallin viereiselle kentälle luistelukentät.

Kentän jäädyttäminen kestää ihannekeleillä, eli 5–10 asteen pakkasella, noin viikon. Luistelukenttä säilyy hyvänä niin kauan, kun mittari näyttää miinusta. Heti kun lämpötila nousee nollaan tai plussalle, jää heikkenee. Kentän valot laitetaan päälle, kun kenttä on luistelukunnossa.

Kenttien aurausta ja jäädytystä hoitaa Kärkölän kunnan tekninen toimi sääolojen (lämpötila, sade) mukaan. Ulkojäiden ollessa luistelukunnossa, jäät pyritään auramaan aamuisin ja huoltoja jäille tehdään tarpeen vaatiessa.

Kentillä luistellaan omalla vastuulla. Kaukaloissa mailoilla pelaaminen on sallittu ja luistelukentillä mailoilla pelaaminen on kielletty.

Seurakunta on vastannut Kirkonkylän ulkojäiden teosta ja ylläpidosta. Lappilan ulkojäiden osalta teosta ja ylläpitämisestä ovat vastanneet kuntalaiset. Kärkölän kunnan tekninen toimi tarvittaessa höylää jäänhoitokoneella Kirkonkylän ja Lappilan ulkojäät.

Seuroilla on mahdollisuus tarpeen mukaan saada viikonloppuisin ja iltaisin käyttöönsä Kärkölän kunnan koneita jäänhoitoa varten esimerkiksi avuksi auraukseen.

Ulkojäiden tilanteesta tiedotetaan Kärkölän kunnan verkko- ja Facebook-sivuilla.

Samu Saari
Ulkoaluetyöntekijä 
044 770 2282
Emilia Lehikoinen
Tekninen johtaja 
044 770 2056