fbpx
Valitse sivu

Omassa rauhassa kaiken keskellä

 

”Kärkölässä on oma rauha, saa olla ja tehdä mitä haluaa ja
seuraa saa aina niin halutessaan.”

Kahdeksan vuotta sitten Määtän perhe pohti tulevaa asuinpaikkaansa. Lappilan kylästä löytyi vastaus kaikkiin uudelle kodille asetettuihin tiukkoihin ehtoihin. Asuinpaikan valintaan vaikuttavia seikkoja olivat:

keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet

Kärkölä sijaitsee ihanteellisesti Helsingin, Lahden, Riihimäen ja Tampereen keskellä. Kärkölän läpi kulkevat hyväkuntoiset 54-kantatie ja tie 295 sekä rautatie: kaksi juna-asemaa Lappila ja Järvelä. Kärkölän sijainti helpottaa matkalle lähtemistä.

mahdollisuus etätyöhön

Valokuitu mahdollistaa häiriöttömän yhteyden. Perheen isä tekee pääosin etätyötä ja kun koti ja piha ovat suuret on rauhallinen sopukka taattu.

oma rauha

Vaikka ollaan Etelä-Suomessa Kärkölästä löytyi edullinen iso tontti, jolla koko perhe voi harrastaa ja puuhailla omissa oloissaan sisällä tai suurella pihamaalla.

palvelut

Kärkölästä löytyvät kaikki tarvittavat peruspalvelut, kaupat, neuvola, terveyskeskus, uimahalli, kirjasto ja elokuvateatteri.

harrastusmahdollisuudet

Kärkölässä on upeat ulkoilumaastot, ladut ja sisäliikuntapaikat
sekä mm kolme modernia kuntopuistoa, kuntoportaat, valaistuja ulkoilureittejä ja useita uimarantoja. Wellamo-opisto tarjoaa kursseja aikuisille ja yhdistystoiminta on vilkasta.

Aloita tontteihin tutustuminen tästä: