fbpx
Valitse sivu

Valkjärvi – suunnitteilla

Haluatko asua unelmakodissa ja tehdä etätöitä kauniin järven rannalla, josta pääsee alle 10 minuutissa päiväkotiin, kouluun, kauppaan, junalle, kuntosalille, uimahalliin ja leffaan sekä tarvittaessa tunnissa autolla töihin pääkaupunkiseudulle?

Kunta suunnittelee omistamiensa Valkjärven maa-alueiden kaavoittamista asuinkäyttöön vuonna 2019 (Kärkölän kunnan kaavoituskatsaus 8.1.2019). Upea Valkjärvi sijaitsee n. 4 kilometrin päässä Järvelän kuntakeskuksen palveluista ja lähijuna-asemasta. Omakotitonttien lisäksi suunnitelmaan sisältyy rivitaloasumista ja myös uudentyyppistä yhteisöllistä asumista. Pientaloyhtiö voisi omistaa yhteisiä harrastus- ja varastotiloja sekä käyttöoikeuden vaikkapa rannassa kelluvan upeaan saunaan.

Valkinrannan kehittäminen tapahtuu osallistaen

Kuntalaiset on osallistettu ideoimaan ja visioimaan alueen tulevaa käyttöä kaavoittamistyön tueksi ja ohjaamiseksi toivottuun suuntaan. Keväällä kuntalaisilta pyydettiin kehitysideoita ja palautetta. Kunta järjestää myös kuntalaisraadin, jonka tavoitteena on jalostaa keväällä tulleita ehdotuksia pienryhmätyönä pidemmälle. Alueelle voidaan sovittaa hyvällä suunnittelulla halutun tyyppistä asumista ja lisäksi kaikkien kuntalaisten käyttöön suunnattuja virkistyspalveluita.

Ota yhteyttä:
Jouni Nieminen, kansliapäällikkö, 044 770 2206
Ville Partio, tekninen johtaja, 044 770 2226

valkjärvi

Asiakaspalvelu
Vaihde 
044 770 2200
Virkatie 1, 16600 Järvelä