Valitse sivu

Siivous- ja ruokahuolto

Kärkölän Siru

Kärkölän Siru vastaa kunnan siivous- ja ruokapalveluista. Siru toimii teknisen toimen yhteydessä. Toiminnasta vastaa palveluesimies apunaan kaksi ruokapalveluesihenkilöä sekä siivouksen tiiminvetäjä.

Ruokapalvelut

Valmistamme aterioita

  • päiväkotilapsille
  • koululaisille ja opiskelijoille
  • kunnan henkilöstölle

Ruokapalveluita käyttää arkipäivisin noin 560 kuntalaista. Ylijäämäruokaa myydään edullisesti eläkeläisille; ruokalippuja voi ostaa kunnanvirastolta.

Yhtenäiskoulun keittiö on kunnan ainoa valmistuskeittiö ja siellä valmistetaan kaikki ateriat. Punasiiven ruokalassa ruokailee 480 henkilöä ja päiväkodin ateriat kuljetetaan päiväkodille. Keittiössä työskentelee esihenkilöiden lisäksi 4 keittäjää ja yksi keittäjä työskentelee päiväkodin jakelupisteessä, osallistuen myös siivoukseen.

Toiminta-ajatuksenamme on tarjota korkealaatuisia ateriapalveluja asiakkaittemme hyvinvoinnin edistämiseksi. Terveellinen, ravitsemussuositusten mukainen maukas ateria on työmme lähtökohta. Palvelun laatu kokonaisuudessaan on meille tärkeää.

Siivouspalvelut

Siivouskohteina ovat Kärkölän kunnan omistamat kiinteistöt kuten päiväkoti, koulut, virasto, uimahalli, nuorisotalo, kirjasto ja varikko. Tilojen puhtaanapidosta huolehtii tiiminvetäjän lisäksi 8 siivoojaa. Tavoitteenamme on siistien tilojen avulla luoda viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

Kouluruoka Kärkölässä

  • Yksi kouluruoka-annos maksaa verottomana 3,28 €, summa sisältää kaikki kustannukset kuten palkat, vuokrat ja elintarvikkeet.
  • Palaruoat, kuten murekepohjaiset pihvit ja pullat tulevat valmiina eineksinä, joko raakapakastettuina tai kypsinä. Muuten valmistamme ruoat itse.
  • Tavoitteemme on, että käytämme vähintään 75 % kotimaisia ruoka-aineita.
  • Kasvisvaihtoehto on joka päivä tarjolla.
  • Pyrimme lisäämään luomutuotteiden käyttöä koulu- ja päiväkotiruokailussa.
Eeva Ikonen
Palvelupäällikkö 
044 770 2223

Erityisruokavaliotiedote 2021

Erityisruokavaliolomake 2021

oiva-hymy

Tarkista Oiva-hymy!