fbpx
Valitse sivu

Nuorisotoimi

Nuorisotoimi tuottaa ja kehittää pääasiallisesti kärköläläisille nuorille suunnattuja palveluja, joiden tarkoituksena on tarjota nuorille mielekästä tekemistä vapaa-ajalle, turvallinen kokoontumispaikka sekä mahdollisuus kohdata luotettavia aikuisia. Toiminta on aina valvottua ja päihteetöntä. Erilaisiin järjestettyihin aktiviteetteihin osallistuminen on vapaaehtoista ja toimintoja pyritään kehittämään aina nuorten toiveet huomioon ottaen.

Nuorisotoimen alaisia palveluita ovat mm.  avoin nuorisotalotoiminta Järvelän Nuokulla, loma-aikojen toiminnan suunnittelu ja toteutus, erilaisten retkien ja tapahtumien järjestäminen, pienryhmätoiminta ja kouluyhteistyö sekä nuorisovaltuuston toiminnan koordinointi.

Kärkölän Nuorisotoimi on osa kunnan elinvoimayksikköä, jonka esimiehenä toimii kansliapäällikkö. Nuorisotoimen henkilökuntaan kuuluu 2 kokoaikaista nuoriso-ohjaajaa, etsivä nuorisotyöntekijä/palveluohjaaja ja osa-aikainen tuntityöntekijä.

Nuorisotoimi tekee yhteistyötä mm. Kärkölän Yhtenäiskoulun, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän, Kärkölän kappeliseurakunnan sekä muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Nuorisotoimi on myös mukana paikallisissa sekä seudullisissa moniammatillisissa työryhmissä.

Petri Käkönen
Sivistysjohtaja  
044 770 2130
Sanna Nevalainen
Palveluohjaaja, etsivä nuorisotyö  
044 770 2173
Merja Joutjärvi
Nuoriso-ohjaaja  
044 770 2171
Erno Lampinen
Nuoriso-ohjaaja  
044 770 2170
Järvelän Nuokku
 
Virkatie 5, 16600 Järvelä

Nuorisotalo –
Järvelän Nuokku >>

Etsivä nuorisotyö >>